Fatih Tezcan: Ben İslam Şeriatı'nı savunurum

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgisi ile bilinen İslamcı, Şeriatçı Fatih Tezcan, Atatürk'e 'diktatör' dedi ve kendince meydan okudu.



Yurt Gazetesi'nden Barış Can'ın haberine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgisi ile bilinen İslamcı, Şeriatçı Fatih Tezcan; Cumhuriyet'in kurucusu, Kurtuluş Savaşı Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk'e ağır hakaretlerde bulundu. Tezcan, eski eşinin kızını kendisine göstermediğini iddia ederek "Bugün #DünyaKızÇocuklarıGünü ve ben Diktatör Mustafa Kemal’in dayattığı Hrıstiyan Kanunları nedeniyle kızımı görmeden işkence ile yaşıyorum" dedi.

TEZCAN, KENDİNCE MEYDAN OKUDU

Tezcan "Mustafa Kemal’e diktatör dedim, diyorum ve diyeceğim. Suç duyuruları yapılsın. Atatürk’ün bile kendisine diktatör dediğini ortaya çıkaralım." ifadelerini kullandı. Tezcan Atatürkçülere de çok ağır hakaretlerde bulundu.

ERDOĞAN'A NEDEN DİKTATÖR DİYEMİYORUZ

Erdoğan'a neden diktatör diyemiyoruz diye soran Tezcan, seçim kazanmayı, diktatör olmayı engellediğini zannederek "Erdoğan’a neden diktatör diyemiyoruz? +Sadece CHP’nin katıldığı 4 seçim kazanan(!) Diktatörle 9 seçim kazanan Erdoğan’ı mı kıyaslıyorsunuz?" ifadelerini kullandı

İşte Fatih Tezcan'ın skandal açıklamaları:




Yorumlar

  1. Sen diktatör görmemişsin beyinsiz. Çok partili sisteme geçip 1924 anayasasına Türkiye Cumhûriyeti Lâik ve Demokratik bir Hukuk devletidir yazdıran kim?

    YanıtlaSil
  2. Beyin yok ki sen diktatör ne demek biliyor musun acaba kızını göremiyor muş adam olsan gösterirler adı köpek senin gibiler atatürk un adını ağzınıza bile alamazsınız

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eliaçık: Kimseye zarar vermeden sen de eğlen helaldir

Diyanet: 9 yaşındaki kadının yanında velisi olmadan da nikahlanması mümkün

Erdoğan'ın Erbakan'a iltifatlarına Nihat Genç'ten sert tepki: Çüş yani yaptıkları ikiyüzlülük, sizde Hoca'yı anacak yüz mü var?