Minik ellerden Atatürklü dev hazırlık

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 94. yılı kutlamaları için minik eller, dev yürekleri ile sınıflarında Atatürklü, Türk Bayraklı 'anlamlı' hazırlıklar yapıyorlar.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e 'hakaret'e varan söylemler, Milli Bayramlar ve Yaslar dolayısı ile yapılacak bazı etkinliklerin çeşitli gerekçelerle son yıllarda 'iptal' edilmesi ve iktidarının yeni müfredatta yaptığı bazı değişiklikler sert tepkiler aldı, almaya devam ediyor.

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde anasınıfı, ilk ve ortaokul öğrencilerinin sınıflarını Atatürk ve Türk Bayrakları ile süslemeleri ise Atatürk'ü adeta unutturmaya, silmeye çalışanlara verilen en 'anlamlı' mesaj oldu.

Silemeyeceksiniz! Unutturamayacaksınız!

Anasınıfı, ilk ve ortaokul öğrencilerinin Türkiye'nin dört bir yanından Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde sınıflarında öğretmen ve velilerinin katkıları ile yaptıkları Atatürklü, Türk Bayraklı süslemelerin sosyal medyada paylaşımları büyük beğeni aldı.

İşte Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti'ni emanet ettiği gençlerin, herkese açık olarak sosyal medyada paylaşılan o 'anlamlı' hazırlıklarından bazıları;














Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eliaçık: Kimseye zarar vermeden sen de eğlen helaldir

Diyanet: 9 yaşındaki kadının yanında velisi olmadan da nikahlanması mümkün

Erdoğan'ın Erbakan'a iltifatlarına Nihat Genç'ten sert tepki: Çüş yani yaptıkları ikiyüzlülük, sizde Hoca'yı anacak yüz mü var?