Hadise: Unutmayın; "Atatürk Türkiye'dir, Türkiye, Atatürk!

Atatürkçüleri, çeşitli bahaneler ile hedef alan trollerin saldırıları artarak devam ediyor.

Kendilerince kurdukları sisteme göre; önce troller hedeflerine aldıkları Atatürkçüleri 'karalamak' için bazen montaj bir resim veya video, bazende kaynağı belirsiz aslı astarı olmayan bir iddiayı ortaya atarak algı yaratıyorlar. Ardından kendilerine yakın bazı 'yalaka' basın organları da bu iddiaları 'haberleştirerek' algının toplumda oturmasına katkı sağlıyor.

Atatürkçü, Cumhuriyetçi duruşları ile bilinen bir çok Sivil Toplum Kuruluşu, siyasetçi, iş insanı ve sanatçı çeşitli bahanelerle trol saldırılarına bugüne kadar maruz kaldı, kalmaya devam ediyor.



HADİSE: UNUTMAYIN; 'ATATÜRK TÜRKİYE'DİR, TÜRKİYE, ATATÜRK!'

Trolerin, aslı astarı olmayan iddiaları gündeme taşıyarak hedefine aldığı son isim ise güzel şarkıcı ve O Ses Türkiye'nin sevilen jüri üyesi Hadise oldu.

Hadise, bir kaç gün önce 3 milyon takipçisi olan Twitter hesabından 'Başta bütün dünyanın saydığı başkumandan #MustafaKemalAtatürk ve tüm silah arkadaşlarını en derin duygularımla anıyorum! Sonra Cumhuriyetimizin yıl dönümünü tarifi asla mümkün olmayan bir mutluluk, onur ve gurur ile kutluyorum!' dedikten sonra 'Unutmayın; "Atatürk Türkiye'dir, Türkiye, Atatürk!' yazdı.



İŞTE NE OLDUYSA, O TWEETİNDEN SONRA OLDU

Hadise, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda attığı bu tweetten sonra, ardı ardına trollerin gündeme taşıdığı hakkında çıkan 'aşk dedikoduları' ile muhatap olmak zorunda kaldı.

* Önce 2 Kasım da O Ses Türkiye de geçen sene Hadise ile şampiyon olan Dodan Özer arasında aşk yaşandığı iddia edildi.

* Ardından 5 Kasım'da 'Hakan Sabancı'nın, Hadise için bir otelin kral dairesini kapattırdığı' iddiaları yayıldı.

* Bugün de Hadise'nin sosyal medyayı sallayan son klibi 'Sıfır Tolerans' da sevgilisini canlandıran Fransız manken Aurelien Muller ile New York'ta baş başa tatil yaptığı iddia edildi.

HADİSE: HERKESİN BİR AİLESİ VAR

Prensip olarak 'bir kaç kendini bilmeze' cevap vermek yerine işine konsantre olmayı tercih ettiğini her seferinde belirten Hadise, hakkında şarkıcı Dodan ile çıkan aşk dedikodularıyla ilgili Twitter hesabından sert bir açıklama yaptı.

Hadise'nin Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

'Geçen sezon O Ses’de şampiyon olduğum Dodan ile çekimleri ziyareti sırasında çekilen bir fotoğrafımızı paylaşmamın bu noktaya gelişini şaşkınlıkla izliyorum. Prensip olarak yazılan çizilenlere cevap vermeye enerji sarfetmek yerine işime konsantre olmayı tercih ediyorum ama bu kez birkaç kendini bilmez işi çığırından çıkarttı. Herkesin bir özel hayatı, ailesi var. Dodan ile güzel bir dostluğumuz var ve müzikal anlamda da tıpkı O Ses döneminde olduğu gibi ona destek olmaya devam edeceğim.'



İşte Hadise'nin, trollerin hedefine oturmasına sebep olan diğer bazı tweetleri;








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eliaçık: Kimseye zarar vermeden sen de eğlen helaldir

Diyanet: 9 yaşındaki kadının yanında velisi olmadan da nikahlanması mümkün

Erdoğan'ın Erbakan'a iltifatlarına Nihat Genç'ten sert tepki: Çüş yani yaptıkları ikiyüzlülük, sizde Hoca'yı anacak yüz mü var?