Bayrakçı: Atilla hariç, o dönemki iki Genel Müdür Yardımcısı şu an AKP milletvekili

Bayrakçı, Zarrab Davası ile ilgili kimsenin konuşmadığı 'bombayı' canlı yayında patlattı.

CNN Türk'te Ahu Özyurt'un sunduğu Türkiye'nin Gündemi programına konuk olarak katılan SONAR Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı, ABD'de görülen Reza Zarrab Davası ile ilgili kimsenin konuşmadığı detayları anlattı.

New York'ta gerçekleşen davada 'sanık' olarak yargılanan Hakan Atilla'nın Halkbank Genel Müdür Yardımcısı olduğunu hatırlatan Bayrakçı, 'Bakın kimsenin üzerinde durmadığı bir konu var. 'Zarrab, oğlum geldi mi? Bavul. Valiz. Çanta' falan gibi iddialar olduğu sırada Halkbank'ın iki tane daha Genel Müdür Yardımcısı var. Ne olmuş bu kişiler? İkisi de şu an da AKP milletvekili. Sanki bir ödüllendirme var...'' ifadelerini kullandı.


Bayrakçı'nın konu ile ilgili açıklaması şöyle:

'Şimdi bu Hakan Atilla Bey, Halkbank'ın Genel Müdürü değil, Genel Müdür Yardımcısı. O olayların olup bittiği sırada, bakın kimsenin üzerinde durmadığı bir konu bu. İki tane daha Genel Müdür Yardımcısı var.

Yani o sırada 'Zarrab bilmem ne? Geldi mi, oğlum? Bavul. Valiz. Çanta.' falan diye iddialar olduğu sırada, iki tane daha Genel Müdür Yardımcısı var. Ne olmuş bu kişiler? İkisi de şu an da AKP milletvekili.

Sanki bir ödüllendirme var gibi ya da hiç alakası yok, belki öbürü çok masum da onlarda bir sıkıntı var gibi. Bir tanesi Bayburt Milletvekili, bir tanesi de Aydın Milletvekili.

Halkbankası'nın o zaman ki iki Genel Müdür Yardımcısı şu an da AKP'li milletvekilleri, Hakan Atilla hariç.

Eğer bu böyle değilse yanlış biliyorsam, AKP'yi iyi bilen birisi de 'Hayır, Hakan yanlış söylüyor' diye elini kaldırsın. Durum bu.

İşte orada bir şeyler olmuş, bir takım sıkıntılar var. Bir kısmı ödüllendirilmiş mi? Nedir? Yani bunlara da girmek istemiyorum. Ama bir tuhaflık var.

Bu o zaman niye ABD'ye gitti, Hakan Atilla? Ya da o günah keçisi mi oldu? Yani yüz tane daha soru gelir akla.

Birde siz tesadüfe bakın ki, bir kamu bankasının iki Genel Müdür Yardımcısı hop, ilk seçimde milletvekili olu veriyor...'



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eliaçık: Kimseye zarar vermeden sen de eğlen helaldir

Diyanet: 9 yaşındaki kadının yanında velisi olmadan da nikahlanması mümkün

Erdoğan'ın Erbakan'a iltifatlarına Nihat Genç'ten sert tepki: Çüş yani yaptıkları ikiyüzlülük, sizde Hoca'yı anacak yüz mü var?