Volkan Konak: Yaşasın Mustafa Kemal’in devrimci ışığı

Cemaat ve tarikat okullarına gidenlerin ya tecavüze uğradığının ya da terörist olduğunun görüldüğünü savunan şarkıcı Volkan Konak, 'O yüzden yaşasın bilim, yaşasın sanat, yaşasın kadın, yaşasın kültür, yaşasın Mustafa Kemal’in devrimci ışığı' dedi.

Hayır'ın Sesi / Haber Merkezi

Bazı cemaat ve tarikat okullarında 'çocuklara tecavüz ve cinsel saldırı' ile ilgili yeni iddiaların ortaya atılmasının ardından, Atatürkçü duruşu ile tanınan şarkıcı Volkan Konak'ın bir konserinde bu konuya gösterdiği sert tepkinin videosu yeniden sosyal medyanın gündemine oturdu.

Volkan Konak'ın videodaki açıklamasının tamamı şöyle:

'YAŞASIN MUSTAFA KEMAL'İN DEVRİMCİ IŞIĞI!'

"Cemaat ve tarikat tarzı veya cemaat varyantlarının konuşmasına çok güldüm. Neden? Çocuklarımızı burada okula veremiyoruz. Cemaat okullarına gidenleri gördük, ya tecavüze uğruyorlar ya da terörist oluyorlar. Yalan mı? Türkiye'yi oğlan çiftliği yaptınız, utanmazlar. Bir de eleştiriyorlar. Sus, otur aşağı.

O yüzden yaşasın bilim, yaşasın sanat, yaşasın kadın, yaşasın kültür, yaşasın Mustafa Kemal’in devrimci ışığı. Ötekilerini görüyoruz.

Türkiye'yi oğlan çitfliğine çevirdiler, ayıp. Bir de eleştiriyor. Babaannem yaramazlık yapınca bana derdi ki 'Volkan, çok yaramazsın. Çektin anne tarafına, dayına çektin. Katranı kaynattım, kaynattım, olmadı şeker. Cinsini seveyim, cinsine çeker.' Daha ne diyeyim?"


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eliaçık: Kimseye zarar vermeden sen de eğlen helaldir

Diyanet: 9 yaşındaki kadının yanında velisi olmadan da nikahlanması mümkün

Erdoğan'ın Erbakan'a iltifatlarına Nihat Genç'ten sert tepki: Çüş yani yaptıkları ikiyüzlülük, sizde Hoca'yı anacak yüz mü var?